Дървообработване
ПАКИН е доставчик на метални чембери и на защитни опаковъчни системи за дъскорезници, производителите на дървен материал, плоскости и свързаните с тях дървесни продукти. Едновременно с металните чембери, ние предлагаме и пластмасови, което осигурява очевидни предимства при някои конкретни приложения.Нашите защитни опаковъчни системи за дървопреработвателната промишленост са фокусирана върху материалът, който цялостно защитава товарите при пренасяне, транспортиране и съхранение – метални или пластмасови чембери. Докато пластмасовите чембери са създадени за предпазването на стоките вече повече от сто години, много скорошни технологични открития проправиха пътя на високоякостни полиестерни материали за чембери.

Полиестерното чембероване се доказа като имащо очевидни преимущества пред металното в много конкретни случаи на опаковане на продукти от дървесина.


Преди обаче да се премине от стоманено чембероване към полиестерно, е необходимо наш специалист да прецени конкретните ви нужди. Те могат да ви помогнат да решите кои опции са най-добрите за вас, като анализират нуждите ви и препоръчат разходоспестяващи ефективни решения за вашето производство.

Независимо от материала, който изберете за чембероване, ние можем да ви предложим пълен набор от инструменти, оборудване и аксесоари за цялостна опаковъчна система.