Бутилираща промишленост

Опаковането на консервните кутии, бутилки и контейнери за храна е едно от най-сложните приложения. То изисква осигуряването на решение, което ще предложи стабилен палет без да се смачкват, деформират или унищожат опакованите храни и едновременно с това ще ги предпазва от прах и навлажняване.

Научи повече

Строителство, Керемиди, Плочки, Тухли и Павета

Предпазващите системи при опаковането на керемиди, плочки, тухли, павета, бордюри и строителни материали се фокусират върху качествени материали за обезопасяване на товарите при процеса на пренасяне, транспортиране и съхранение. Това може да включва опаковане с метален или с пластмасов чембер, високотехнологични фолиа и тиксо.

Научи повече


Дистрибуция на стоки и товари

От автоматичните машини, работещи интегрирано в производствените ви линии,
полуавтоматичните и ръчни опаковъчни машини работещи самостоятелно, машините в
тази индустрия са предназначени да максимизират производителността и намаляват до
минимум грешките.

Научи повече


Електроника

Ние можем да ви предложим различни опаковъчни решения за електрониката. Нашите доставчици са разработили иновативни, рентабилни продукти, които отговарят на проблемите с наранени стоки. Нашите специалисти в областта могат да осигурят защитни опаковъчни системи за конретни приложения в електрониката.

Научи повече

Фармация

Опаковането на фармацевтичните продукти изисква да бъдат осигурени сигурност и защита от отварянето им при пренасяне, а така също да бъде предотвратено замърсяване, да се спре развитието на растежа на микроби и да се гарантира продължителна дълготрайност.

Научи повече

Производство на велпапе

Машините за опаковане на велпапе са проектирани да увеличат пропусквателността и същевременно да намалят задръстването? Нашата широка продуктова гама от оборудване и чембери, включително и стреч фолио, е иделна за широк спектър продукти от велпапе.

Научи повече

Печатарска индустрия

Скоростта е от изключително значение при пакетирането на вестници и списания. Няма друга индустрия, при която времето за производство и сроковете за изпълнение да са толкова кратки.

Научи повече

Дървообработване

ПАКИН е доставчик на метални чембери и на защитни опаковъчни системи за дъскорезници, производителите на дървен материал, плоскости и свързаните с тях дървесни продукти. Едновременно с металните чембери, ние предлагаме и пластмасови, което осигурява очевидни предимства при някои конкретни приложения.

Научи повече

Автомобилна индустрия

Нашите предпазни пакетиращи системи за автомобилната индустрия и производство на компоненти за автопроизводството са разработени с цел максимална сигурност на товара при производство, обработка, транспорт и складиране. В зависимост от неговата специфика ние предлагаме метална или неметална лента, предпазни ъгли, фолио, тиксо, както и широка гама от машини (автоматични и ръчни) за полагане и опаковане.

Научи повече

Машини и Инструменти

Ние можем да ви предложим различни опаковъчни решения при производството на машини и инструменти. Нашите заводи са разработили иновативни и икономични продукти, които отговарят на проблемите с опаковането на чупливи и деликатни стоки. Специалистите ни в областта могат да осигурят защитни опаковъчни системи за всяко конкретно приложение във вашето производство.

Научи повече

Мебелна индустрия

Нашите предпазни пакетиращи системи за мебелната индустрия са разработени с цел максимална сигурност на товара при производство, обработка, транспорт и складиране. В зависимост от неговата специфика ние предлагаме метална или неметална лента, предпазни ъгли, фолио, както и широка гама от машини (автоматични и ръчни) за полагане и опаковане.

Научи повече

Метали

Нашите предпазни пакетиращи системи за производството и преработката на стомана и метали са разработени с цел максимална сигурност на товара при производство, обработка, транспорт и складиране. В зависимост от неговата специфика – горещо и студено валцувани рулони, листова ламарина, блокове с цинк, олово, алуминий или мед, тел на рула, арматура и профили за строителството, както и други метали - ние предлагаме метална или неметална лента, предпазни ъгли, фолио, както и широка гама от машини (автоматични и ръчни) за полагане и опаковане.

Научи повече

Мляко и Млечни продукти

От автоматичните машини работещи интегрирано в производствените ви линии, полуавтоматичните и ръчни опаковъчни машини работещи самостоятелно, машините преработвателната индустрия са предназначени да максимизират производителността и намаляват до минимум грешките.

Научи повече

Памук, Платове и Дрехи

Нашите системи за защита, опаковки за памук, платове, прежди и дрехи са предназначени да се избегне замърсяване и повреда на продукта по време на работа, транспорт и съхранение. Тези опаковъчни системи могат да се състоят от пластмасови торби или лента, стреч фолио, тиксо или комбинация от тези материали за опаковане. Нашите продажби, оборудване и услуги, обслужването на клиентите и инженерни способности могат да ви помогнат да се изработи оптимална система за защита опаковки за вашето приложение.

Научи повече

Стъкларска промишленост

ПАКИН - Signode осигурява решения за опаковане в стъкларската промишленост. Партньорството ни с лидерите в стъкларската индустрия е довело до разработването на новаторски, икономически ефективни продукти. За да се справи с проблемните опаковки, които водят до повредени продукти Signode разработва трайни решения. Нашите специалисти в индустрията могат да ви осигурят оптимална защитна опаковка за вашите продукти.

Научи повече

Транспортни, Куриерски и Пощенски услуги

ПАКИН осигурява решения за опаковане при осъществяването на пощенските и куриерски услуги. Партньорството ни с вашата индустрия е довело до разработването на новаторски, икономически ефективни продукти, за да се справим с проблемните товари и опаковки, които водят до повредени продукти. Нашите специалисти могат да ви осигурят оптимална защитена опаковка отговаряща на приетите стандарти.

Научи повече
 

Хартиена промишленост

Нашите системи за защита, опаковки за хартиена маса, ролки с хартия, листа и копирна хартия са предназначени за предотвратяване на щети на продукта по време на работа, транспорт и съхранение. Тези опаковъчни системи могат да се състоят от пластмасова лента, стоманена лента, стреч фолио, тиксо или комбинация от тези материали за опаковане.

Научи повече

Хранителна индустрия

ПАКИН предлага надеждни решения при производството на изделия от месо, птици, риба и морски дарове. Разполагаме с пълна гама от иновативни и икономически рентабилни машини и консумативи за чембероване и фолиране на кашони и кутии за охладени и замразени храни при сурови и влажни условия. Материалите и оборудването са стандартизирани за контакт с храни.

Научи повече