Thermo shrinkable film wrapping machines

Предлагаме камерни термофолиращи машини за единични и групови /стекови/ опаковки в термосвиваемо фолио с L слепване.

Packin
снимка на Машини за опаковане с термосвиваемо фолио

Използват се за промишлени приложения – големи и малки предприятия, когато е
необходима евтина и надеждна опаковка. Могат да се пакетират както хранителни, така и нехранителни продукти. Изключително популярни са сред производителите на хляб и сладкарски изделия, собственици на магазини и т.н.

Те се характеризират с висока надеждност и лекота на употреба, всички модели са оборудвани с полупроводникови релета, опростено управление и намален фонов шум.

Благодарение на специалния дизайн на нагреватели е постигната ниска консумация на енергия. Предлагаме различни модели полуавтоматични и автоматични машини с производителност от 200 до 900 опаковки/час.

Полуавтоматични машини за опаковане с термосвиваемо фолио

Използват се главно за производства, за които е необходима бързина и качество на опакования продукт. Тези машини се характеризират с превъзходно съотношение цена/качество и голямо разнообразие в моделите. Всички устройства в тази серия са модулно конструирани и могат да бъдат доставени с топлинен тунел или без него.

Всички модели се характеризират с висока производителност, надеждност и гъвкавост при избора на опаковъчните материали: полиолефин, PVC.
Производителността при полуавтоматичните термофолиращи машини достига до 1200 опакования/час.

За подробна информация и консултация, моля да се свържете с нашия екип.

Автоматични термофолиращи машини

Използват се за производства, където е необходима висока скорост на опаковане. Скоростта на такава машина достига до 3000 броя/час Машините могат да бъдат с традиционното L слепване или снабдени със система за надлъжно залепване с непрекъснат шев.  Предимствата на такъв тип опаковане (с надлъжно залепване) е неограничената дължина на продуктите, по-висока производителност, икономия на фолио, а оттам и по-ниска себестойност на крайния продукт. При тези машини е възможно използването и на полиетиленово фолио.

Стек опаковащи, термофолиращи машини

Полуавтоматични и автоматични машини с термосвиваемо фолио за опаковане на стекове.

Машини за автоматични дръжки

Автоматични мащини, които могат да нанасят дръжки върху различни по вид опаковани продукти,
като картонени кутии, стекове с минерална вода или безалкохолни, тоалетна хартия или всякакви други твърди опаковки.

МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОРА НА МАШИНА!