Предпазни опаковъчни материали - PACKIN - продукти

Предпазни материали

Фирма ПАКИН е изключителен и единствен представител на SIGNODE, лидер в производството на метални чембер ленти, както машини и инструменти за тяхното връзване

Packin

Надуваеми торби

снимка на Предпазни опаковъчни материали

Предпазни материали

ПАКИН е вносител на голямо разнообразие от предпазни опаковъчни материали.

АЕРОФОЛИО

Аерофолиото е един от най-често използваните предпазни материали. Представлява два пласта слепен полиетилен с въздушни балончета в средата. В зависимост от дебелината на полиетилена и размера на балончетата се избира и правилното аерофилио за Вашите нужди.

ПРЕДПАЗНИ ЪГЛИ

Предлагаме широка гама от предпазни ъгли – картонени и пластмасови. Защитните ъгли осигуряват сигурност при опаковане с чембер и фолиране на палетите, както и защита при транспорт. Предлагат се в различни размери според изискването на клиента.

КАШОНИ,КУТИИ И ВЕЛПАПЕ

ПАКИН предлага богата гама продукти от велпапе и картон. Изработваме кутии и кашони в различни размери и стил, както и печат върху тях. Предлагаме и различни видове велпапе – трипластово, петпластови и други

НАДУВАЕМИ ТОРБИ

Надуваемите торби за многократна употреба са иновативно решение на проблема с укрепване на товари. Предлагат се в различни размери според вида на контейнера и размера на товара и нива на сигурност.
надуваема торба

Аерофолио опаковане Пакин

снимка на аерофилио

Аерофолио ролка

снимка на аерофилио

Картонени предпазни ъгли бели Пакин

снимка на Картонени ъгли

Картонени ъгли Пакин

снимка на Картонени ъгли

Пластмасови защитни ъгли

снимка на Пластмасови защитни ъгли

Кашони от велпапе

снимка на кашони

Кашони

снимка на кашони

Kутии от картон

снимка на кашони