ПАКИН ЕООД

ПАКИН е представител и сервизен център на Signode Industrial Group.
ПАКИН ЕООД е специализирана във внос и дистрибуция на машини и консумативи за индустриално, индивидуално и групово опаковане - метален чембер, пластмасов чембер, полиестерен чембер; стреч фолио, термосвиваемо фолио; самозалепващи ленти - тиксо; предпазни опаковъчни материали и аксесоари.


Накарайте вашите продукти да се чувстват защитени!

Ние доставяме широка гама от метални и пластмасови чембери, ръчни инструменти, протектори за ръбове, оборудване за стреч фолиа и консумативи, а също така стандартни и проектирани по индивидуалните нужди на клиента оборудвания. Нашите продукти и системи могат да бъдат открити практически във всяка индустрия.


 

ПАКИН предлага специфични решения за всяка индустрия, автоматизирани поточни линии, пневматични, електрически и ръчни машини за полагане на лента (чембер), фолиа, тиксо, индивидуални и групови опаковки.

 

Предимства

Фокусът и опитът ни по отношение на промишленото опаковане, могат да ви помогнат с иновативни опаковъчни решения и техники в намаляването на разходите. Така вие може да създадете ниша, в която да имате предимство пред вашите конкуренти.

Професионално сервизно обслужване за целия гаранционен и следгаранционен период на машините. Доставка на оригинални резервни части.

Екип

Нашата търговска мрежа и екипът ни за техническо обслужване са в състояние да оперират на територията на цялата страна, като по този начин осигуряват успеха на клиента.

Това, което прави системата на ПАКИН уникална, е подходът в обслужването на клиентите ни - нашите Партньори.


Основни активиКвалификацията и гъвкавостта на служителите ни е най-ценният ресурс за фирмата. Добрите продукти и решения са основа за удовлетворяване нуждите на нашите клиенти.

Фокуса и децентрализацията на компанията

Нашите служители притежават голяма автономия. Ролята на централния ни офис е да се извърши корпоративно, стратегическо планиране и целеполагане, както и да предоставя подкрепа на различните отдели. Всекидневното споделяне на идеи между колегите запазва всички нас фокусирани върху постигането на нашата единствена цел за най-високо удовлетворение на клиентите.

Близостта до клиента

Координацията прави нашата организация по-гъвкава, а служителите ни по-отзивчиви. Това позволява всеки служител на ПАКИН да бъде по-близо до нашите клиенти и да насърчава изобретателни и предприемачески подходи за правене на бизнес.

Идентифициране на възможностите

Чрез прилагане на принципа 80/20 върху всички наши бизнес процеси, ние сме в състояние да се съсредоточим в развитието, маркетинга и усилията за продажба на проектите, които предлагат най-големи възможности за растеж за нас и най-добрите нови продукти и технологии за нашите клиенти.

Опростяване на бизнеса

Чрез поддържане на нашия бизнес и нашите процеси прости, служителите ни прекарват по-малко време в създаване на бюрокрация, както и повече време, обслужвайки нуждите на нашите клиенти.