Аутсорсинг на индустриални процеси.

Оптимизацията, която Ви дава възможност да се фокусирате върху това, в което сте най-добри!

Аутсорсинг дейността е много важна и неделима част от портфолиото ни. Това, което ни прави успешни в този бизнес е начина по-който се отнасяме към целия процес и изпълняваме възложените ни задачи. Отговорността, признателността за доверието и конкурентна цена са само част от нашите приоритети в аутсорсинга на индустриални процеси. Добавете към това и заложените високи стандартни на нашите услуги и ще разберете защо сме особено горди с постиженията си в този сектор. Като гост на вашия производствен обект сме постоянно фокусирани върху няколко ключови характеристики:

 
 • Високи етични норми;
 • Цена;
 • Добра комуникация;
 • Контрол;
 • Лично отношение;
 • Високи стандарти;
 • Качество;
 • Повишено внимание към детайла.
 

В съвременния бизнес свят, където конкуренцията и стандартите за качество на продукти и услуги постоянно се повишават, аутсорсингът на индустриални процеси става все по-популярен инструмент за успешното управление на компаниите. Нашата фирма се гордее с предоставянето на висококачествени услуги по аутсорсинг, предоставяйки Ви възможност да оптимизирате Вашия бизнес и да се съсредоточите върху основните си компетенции.

 

Нашите предимства:

Индивидуален Подход: Ние разработваме индивидуални решения, които отговарят изцяло на специфичните ви нужди и цели. Нашият екип ще се консултира с вас, за да разбере вашия бизнес и изискванията ви.

Ефективност и Оптимизация: Ние работим усилено, за да намалим разходите и да увеличим ефективността на Вашите индустриални процеси. Това може да включва оптимизация на производството, складиране и експедиция, снабдяване с материали, контрол на качеството и други дейности.

Спестяване на Ресурси: Аутсорсингът Ви позволява да се освободите от необходимостта да инвестирате в скъпа инфраструктура и оборудване. Вместо това, Вие плащате само за услугите, които наистина ви трябват.

Гъвкавост: Нашите услуги са гъвкави и могат да бъдат променяни спрямо вашия мащаб на производство и изисквания.

Фокусиране върху Основния Бизнес: Като ни доверите част от своята индустриална дейност, Вие освобождавате ценно време и ресурси, за да се съсредоточите върху развитието и растежа на своя основен бизнес.

Експертиза: Нашите специалисти разполагат с години опит в индустриалния сектор и са подготвени да реализират най-добрите практики и иновации в полза на Вашия бизнес.

Съобразност и Качество: Ние работим в съответствие с всички регулаторни и индустриални стандарти, за да гарантираме, че Вашият бизнес е винаги в съответствие с изискванията.

 

С нас като ваш партньор по аутсорсинг на индустриални процеси, вие можете да се доверите, че ще постигнете по-голяма ефективност, конкурентоспособност и успех в индустриалния сектор. Свържете се с нас днес и нека съвместно работим за по-доброто бъдеще на вашия бизнес.

Не на последно място бихме искали да ви представим някои доказателства от проекти, осъществявани от членовете на нашия екип.

 • Аутсорсинг на цялостната дейност за складовото стопанство на производствено предприятие, складиране, укрепване за транспортиране, експедиция и вътрешен транспорт на готови продукти на територията на предприятията.
 • Набиране, обучение и внедряване на персонала за обезпечаване не прекъснатия режим на работа.
 • При необходимост незабавна реакция за укрепване на нарушени товари и/извън територията на република България.
 • Обучение и внедряване на мобилен екип за реакция при необходимост на открито и закрито на територията на предприятията.
 • Дейности на територията на пристанище Свищов - претоварване и укрепване на товари.
 • При необходимост, падане на нивата на река Дунав и промяна на дестинацията на товарите, осигуряване на мобилна група за работа на открито с ръчни и пневматични инструменти.