Signode

Какво трябва да знаете за Signode?

Signode е водещ световен доставчик в сферата на индустриалното опаковане, който предлага опаковъчни машини и материали от най-високо качество на фирми и бизнеси от цял свят.

С повече от 80 производствени предприятия, на 6 континента, и над 7000 служители, Signode Industrial Group произвежда всякакъв тип продукти, нужни в процесите по индустриално опаковане. Като започнем от опаковъчни машини за огромно разнообразие от приложения, минавайки през опаковъчни материали и консумативи, и стигайки до софтуер и специализирано оборудване. В своето богато портфолио Signode обединява всички тези артикули за обезпечаване на устойчив и ефективен опаковъчен процес. Всеки един от хилядите продукти е създаден с цел да помогне за безопасното съхранение и транспортиране на множество разнообразни стоки по целия свят.

Signode произвежда опаковъчни инструменти и машини за опаковане на всякакъв вид продукти и товари. В портфолиото на Signode присъстват всички консумативи, които да осигурят постигане на оптимални резултати с оборудването на Signode – опаковъчни чембер ленти (метални и неметални), стреч фолиа, стреч калъфи както и изключително широко разнообразие от други защитни опаковъчни материали. По този начин могат да се опаковат, пакетират, групират, защитят и обезопасят широк спектър от стоки по време на тяхното складиране и транспортиране. Signode е пионер в сектора на индустриалното опаковане и разполага с множество иновации, внедрени в материалите, производствените процеси и технологиите за автоматизация.  Иновации, които предизвикаха истинска революция в сферата на индустриалното опаковане и укрепване на товари и отредиха на Signode водеща роля в сектора.

Понастоящем Signode Industrial Group е част от корпорацията Crown Holdings. Портфолиото от продукти и услуги на бранда се обновява непрекъснато, с нарастващите изисквания на съвременния бизнес. Signode винаги се стреми да осигури на своите клиенти по света ефективно и сигурно опаковане при оптимален разход.

Кои индустрии могат да се възползват от висококачествените продукти на Signode?

На практика за всяка индустрия, в която има опаковане, Signоde може да даде оптимално цялостно или частично решение за специфичния опаковъчен процес. В качеството си на дългогодишен представител за България и оторизиран сервизен център на Signode за Балканите, винаги можете да се обърнете към нашия екип за по-подробна информация.

Продукти на Signode за металургична и металообработваща индустрия – от защитни опаковки, които предпазват от влага и корозията, през разнообразни опаковъчни решения за групиране метални профили и други артикули, до продукти, осигуряващи  по-ефективно и безопасно складиране и транспортиране на вашите метали. Signode разполага с пълна гама от опаковъчни  и предпазни продукти, които ще отговорят на нуждите на всички фирми в металургията, търговията с метали и металообработването.

Продукти на Signode за хартиената индустрия – голяма част от продуктите на Signode са перфектен избор за опаковане на широка гама от хартиени изделия и изделия от велпапе. Те ще спомогнат ефективна опаковка на  вашите изделия, така че те да се запазят в отлично състояние, както и да се повиши цялостната ефективност в процеса по опаковане в много сектори на хартиената индустрия.

Продукти на Signode за фармацевтичната индустрия – Signode предлага много типове опаковъчни решения, с приложение във фармацевтичната индустрия. От оборудване, предназначено за групиране на различни медицински и фармацевтични продукти, до опаковки и материали, гарантиращи с необходимата температура при транспортиране на медикаменти.

Продукти на Signode за хранително-вкусовата индустрия – сред ефективните решения за хранителната индустрия на Signode спадат изцяло неръждаемите машини за укрепване на кашони и кутии с чембер ленти. Благодарение на продуктовата гама на Signode ще успеете да си гарантирате опаковане с най-високо качество и надеждност, отговарящо на строгите изисквания и наредби в тази промишленост.

Продукти на Signode за текстилната индустрия – Signode разполага с широка гама продукти и оборудване, предназначени да опростят работните процесите по опаковане и доставка на текстилни стоки. Залагайки на Signode, ще премахнете рисковете от замърсяване или повреждане на вашите стоки и ще гарантирате запазване на отличното им състояние през цялата дистрибуторска мрежа.

Продукти на Signode за строителната индустрия – Signode има своите добри предложения и за строителната индустрия. Изключително гъвкави решения за укрепване на палети и товари с неметална чембер лента, супер еластични и здрави стреч фолиа от Signode ще осигурят вашите продукти по време на транспортиране. Компанията е в състояние да ви предложи и решения, които да подобрят сигурността на вашите служители при изпълнение на работните им задължения.

Продукти на Signode за дървопреработващата индустрия – дървопреработващата е още една индустрия, в която е необходимо да се спазват редица национални и международни стандарти. Първокласните опаковъчни материали на Signode ще ви бъдат от полза за оптимизиране на производствените процеси, както и за надеждна защита и укрепване на крайните продукти.

Продукти на Signode за дистрибуционни и логистични центрове – Signode определено има какво да предложи и на фирмите и бизнесите, занимаващи се с логистика и дистрибуция на стоки. Започвайки от опаковъчни материали, които позволяват адекватното подреждане и най-високата степен на стабилност на група от предмети, и стигайки до такива, затрудняващи кражбите и останалите недоброжелателни действия.

Защо да закупите продуктите на Signode от ПАКИН ЕООД?

ПАКИН ЕООД е фирма, специализирана във вноса и дистрибуцията на машини и консумативи за индустриално, индивидуално и групово опаковане. Ние сме официални представители  за България на марката Signode, както и оторизиран сервизен център за Signode оборудване за Балканския полуостров. Ето няколко основателни причини да закупите  необходимите ви продукти от тази марка именно от нас:

Продуктите на Signode от ПАКИН ЕООД: Професионален опит – ПАКИН ЕООД разполага с дълъг професионален опит в сферата на промишленото опаковане. Опит, позволяващ ни да разпознаваме качествените опаковъчни продукти, които наистина ще са от полза за нашите клиенти. При нас ще откриете най-добрите и актуални предложения от каталога на Signode, които ще ви помогнат да подобрите значително ефективността си по отношение на процеса по опаковане.

Продуктите на Signode от ПАКИН ЕООД: Търговска мрежа в цялата страна – ние от ПАКИН ЕООД сме изградили ефективна търговска мрежа, покриваща територията на цялата страна. Независимо в коя област или населено място се намира вашата фирма, ще можете да се сдобиете бързо и надеждно с продуктите на Signode. В допълнение, разполагаме и с екип за техническо обслужване, който винаги е на разположение на клиента. Екипът на ПАКИН ЕООД приема клиентите като своите най-ценни партньори и не се колебае да използва опита и квалификацията си, за да им помогне в постигането на техните бизнес цели.

Продуктите на Signode от ПАКИН ЕООД: Обслужване за гаранционен и следгаранционен период – особено много се гордеем с професионално сервизно обслужване за целия гаранционен и следгаранционен период за закупените от вас опаковъчни машини Signode. Екипът ни е насреща и в случай, че имате нужда от резервни части за съответните опаковъчни машини, дори и те да не са закупени от нас.  Ще ви предоставим оригинални части, идващи директно от производителя, за да може вашият уред отново да работи надеждно още дълго време.

Продуктите на Signode от ПАКИН ЕООД – за качествено и ефективно опаковане, водещо до по-високи бизнес резултати!

Какво трябва да знаете за Signode?
Кои индустрии могат да се възползват от висококачествените продукти на Signode?
Защо да закупите продуктите на Signode от ПАКИН ЕООД?