Производство на велпапе
Машините за опаковане на велпапе са проектирани да увеличат пропусквателността и същевременно да намалят задръстването.

Нашата широка продуктова гама от оборудване и чембери, включително и стреч фолио, е иделна за широк спектър продукти от велпапе.Конструирани са с компоненти, които се интегрират добре с всички известни поточни линии в индустрията. Нашите машини могат да бъдат инсталирани във вашата основна поточна линия бързо и и ефективно, без да се налага това да бъде за сметка на прекъсване на работния процес.

Инженерите и нашите консултантите по продажби, ще ви помогнат при проектиране на оптималната опаковъчна система, съобразена с конкретни ваши нужди.

При производството на велпапе, чембероването трябва да бъде от най-високо качество, за да се осигури гладък и безпроблемен производствен процес. Можем да ви предложим пакетиращи машини, които опаковат малки пакети или по-големи единици продукти с висока здравина, без да се деформира велпапето.

В допълнение можем да ви предложим перфектни допълващи линии за чембероване, които обхващат всички ваши нужди при опаковането на палети. Ние притежаваме опита и знанието да посрещнем всички изисквания на цялата индустрия за производство на велпапе и картон, обхващайки всички приложения:


Приложения

  • Чембери
  • Чембероване на палети
  • Опаковане на палети
  • Инструменти за ръчно чембероване
  •