Машини за опаковане тип маса и тип маса с рамка

Фирма ПАКИН е дългогодишен представител на SIGNODE, лидер в производството на метални чембер ленти, както машини и инструменти за тяхното връзване

Packin

Маса с рамка Signode MOD-GPX

снимка на Машини за опаковане тип маса

Машини за опаковане тип маса и тип маса с рамка

Машината за опаковане Table tyer е полуавтоматична машина предназначена за неметална лента. Използва се при малки и средни мощности. Опростената електроника прави оперирането лесно и безпроблемно.

TTX е полуавтоматична машина за ниски производствени мощности. Използва се за формиране на пачки.Дължината на лентата и силата на обтягане могат да бъдат настроени.

Машините от сериите HBX са полуавтоматични и автоматични и се използват както при ниски, така и при високи произворствени мощности. Отличават се с специфични функции за различни производства. Автоматичните машини могат да бъдат интегрирани в поточни линии.

Машините от серията LBX са предназначени за високи производствени мощности . Използват се в хранителната индустрия. Изработени са от неръждаема стомана и са корозионно устойчиви. Предлагат се и в автоматичен и полуавтоматичен вариант.

MOD- GPX са полуавтоматични и автоматични и се отличават с най-бързата възможна скорост, висока надеждност и минимална подръжка. Функции като опериране без смазване, автоматично зареждане и отрязване на лентата я правят една от най-добрите в своя клас

Mаса за опаковане Table tyer

снимка на чембер машина Пакин

Маса за опаковане Пакин TTX

снимка на чембер машина Пакин

Маса за опаковане с рамка PACKIN HBX

снимка на чембер машина Пакин

Маса за опаковане с рамка Signode HBX

снимка на чембер машина Пакин

Маса с рамка Packin LBX

снимка на чембер машина Пакин